Perfect Home 12511 Öntöttvas húsvasaló, húsprés, grill húsvasaló

Perfect Home 12511 Öntöttvas húsvasaló, húsprés, grill húsvasaló

4 590 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Perfect Home 12511 Öntöttvas húsvasaló, húsprés, grill húsvasaló

Hivatalos magyarországi forgalmazótól, gyártói garanciával!

4 590 Ft
+ 1 690 Ft szállítási díj
Raktáron
irány a bolt »
toparuk.hu
Termékleírás
- Anyaga: öntöttvas, acél
- Mérete: 22 x 14 cm-es a vasaló rész, 10 cm magas

- Doboz mérete: 22,5 x 9 x 15,5 cm
- Bruttó súlya: 1,4 kg
- Nettó súlya: 1,3 kg

Tisztítása:
Első használat előtt és minden használat után semleges folyékony mosogatószerrel mossa el, öblítse le és törölje tökéletesen szárazra. Minden használat után kenje be olajjal vagy zsírral a rozsdásodás elkerülése érdekében. Száraz helyen tárolja. Mosogatógépben nem mosható!

Használata:
A húsvasalót kültéri és beltéri sütögetésnél egyaránt használhatjuk. Használatával a húsok egyenletesebben és könnyebben átsülnek. A zsírosabb húsokból a nyomás hatására a zsír kipréselődik. Minden húsféléhez használható, akár halhoz, húspogácsához és szalonnához is. A recés felület a serpenyőben vagy tepsiben sütött húsoknak is grillezett hatást kölcsönöz. A húsvasalót kenje be kevés olajjal, hogy a tisztítása használat után egyszerűbb legyen. Helyezze a húsvasalót a grillen, serpenyőben vagy tepsiben sülő hússzeletre, és hagyja rajta pár percig. A spirálozott nyélnek köszönhetően a nyél nem forrósodik fel, de sütőkesztyű használata javasolt.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.