Perfect Home Hagyományos ostyasütő, sajtos tallér sütő (10475)

Perfect Home Hagyományos ostyasütő, sajtos tallér sütő (10475)

9 990 Ft Raktáron
Vásárlás az Árukeresőn?
Házhozszállítás: 1 290 Ft-tól
Személyes átvétel: Részletek a kosárban
Átvevőpont: Részletek a kosárban
A termék eladója:
9 990 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Az Árukereső.hu-n megvásárolható ajánlataink

 

Perfect Home Hagyományos ostyasütő, sajtos tallér sütő (10475)

Mi ez?
9 990 Ft
+ 1 290 Ft szállítási díj
Raktáron

Ajánlataink a termékre

 

Perfect Home Hagyományos ostyasütő, sajtos tallér sütő (10475)

Mi ez?
9 990 Ft
+ 1 290 Ft szállítási díj
Raktáron
 
Termékleírás
Brand Perfect Home
EAN 5999558579159
Gyors kiszállítás 1-3 munkanap
Garancia 1 év
Kockázatmentes vásárlás 14 nap pénzvisszafizetési garancia
Arukereso.hu Export Kategória Otthon és kert, Grilltálca, nyárs
Árukereső.hu Export Név Hagyományos ostyasütő, sajtos tallér sütő
Karácsonyig odaér Dec. 20. éjfélig beérkező rendelések esetén GLS-el
Gyártói cikkszám 10475
Gyártó Perfect Home
Raktárkészlet Raktáron
Szállítási költség 1290
Árukereső.hu Manufacturer Perfect Home

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Ostyasütő, vagy sajtos tallér sütő Ostyasütő sós tallérhoz, sajtostallérhoz, köményes tallérhoz, vagy édes ostyákhoz. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, így akár egy kerti grillezésnél is elő tudod venni emelni a különleges, friss tallérral. Fa tüzelésű tűzhelyen ugyanolyan finom ostyákat, tallérokat tudsz vele készíteni, mint benn a konyhában a tűzhelyen. Gyorsan megvan, frissen és állottan is kiváló rágcsálnivaló, pláne ha otthon, házilag készül, hiszen így biztosan csak olyan dolog kerül bele, amit szívesen meg is ennél. Amíg forró, a vasról levéve egy darabig alakítható, puha marad, így fel is tekerheted ostyarúdnak, vagy fagyi tölcsérnek is.


Ostyasütő sós tallérhoz, sajtostallérhoz, köményes tallérhoz, vagy édes ostyákhoz. Kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas, így akár egy kerti grillezésnél is elő tudod venni emelni a különleges, friss tallérral. Fa tüzelésű tűzhelyen ugyanolyan finom ostyákat, tallérokat tudsz vele készíteni, mint benn a konyhában a tűzhelyen. Gyorsan megvan, frissen és állottan is kiváló rágcsálnivaló, pláne ha otthon, házilag készül, hiszen így biztosan csak olyan dolog kerül bele, amit szívesen meg is ennél. Használata: Első használat előtt távolítsd el a védőviaszt! Ehhez semleges folyékony mosogatószerrel mosogasd el, öblítsd le és töröld tökéletesen szárazra a vasat! Kend ki vastagon zsírral, vagy olajjal és alaposan hevítsd fel, hogy a zsíradék a felületbe beleégjen! Hagyd lehűlni, majd ismételten mosogasd el a fent leírtak szerint! A folyamat betartása nagyon fontos a miatt, hogy a későbbiekben simán lejöjjön a kész ostya! Ha megfelelően igen forró a vas, gyorsan megy az ostya sütés. Vigyázzunk, ugyanis az ostyákat nem szabad megpirítani, csak halványsárgára sütni! A vasról a kész ostyát le kell venni pl. egy késsel, vagy spatulával és amíg forró, azonnal a másikat sütni, amíg el nem fogy az összes tészta! Amíg forró az ostya, a vasról levéve egy darabig alakítható, puha marad, így fel is tekerheted fagyi tölcsérnek, vagy ostyarúdnak is. Anyaga: alumínium, fa
Mérete: 16 cm x 14 cm sütőfelület; 41 cm hosszú a nyéllel együtt
Használható: nyílt láng felett és beltéren gázláng felett egyaránt használható.
Ajánljuk: édes vagy sós ostyák és sajtos tallér sütéséhez
Tisztítása: Minden használat után kend be vékonyan olajjal, vagy zsírral a rozsdásodás elkerülésének érdekében! Száraz helyen tárold!
Mosogatógépben nem mosható! Mikrosütőben nem használható!
Receptek:

Tejfölös-sajtos tallér:
hozzávalók: 50 dkg vaj, 50 dkg reszelt sajt (lehet a fele füstölt sajt), 25 dkg liszt, 1 kávéskanál szódabikarbóna, 3 dl tejföl, 2 db tojás, só. A lisztet, a szódabikarbónát, a sót egy nagy tálban összekeverjük. A megolvasztott vajat, a reszelt sajtot belekeverjük, majd a tejföllel összegyúrjuk és így egy kidolgozott tésztát kapunk. A tésztából dió nagyságú golyókat formálunk, majd egyszerre 4 db-ot belehelyezzük a felhevített ostyasütőbe és és a láng felett 2-3 perc alatt készre sütjük.
Édes, fahéjas ostya:
hozzávalók: 50 dkg liszt, 4 db tojást, késhegynyi só, 1 kávéskanál őrölt fahéj, 6 kanál porcukor, tej. A száraz hozzávalókat egy tálban keverjük össze, majd a 4 db tojással felvert tejjel habarjuk úgy össze, hogy olyan legyen az állaga, mint a híg palacsintatésztának! Az ostya sütőt tegyük a tűzre és hevítsük jól fel!Amikor forró, vegyük le, kenjük meg olvasztott vajba, vagy olajba mártott ecsettel és tegyünk egy-egy kanálnyi tésztát az ostya alsó lapjára, így egyszerre két ostyát tudunk készíteni! Azonnal zárjuk is össze a vasat és tegyük vissza a tűzre! Ha meleg a vas, igen gyorsan megy az ostya sütés. Vigyázzunk, ugyanis az ostyákat nem szabad megpirítani, csak halványsárgára sütni! A vasról a kész ostyát le kell venni pl. egy késsel, vagy spatulával és amíg forró, újra a másikat sütni, amíg el nem fogy az összes tészta!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.